3. februar: JåzzOngefestivalen 2018

Jåzzongefestivalen 2018
Stormen bibliotek
Lørdag 3. februar Kl 11.00 – 15.00
Gratis inngang

Program
Kl 11.00: Utstillingsåpning med Eirik Brandal, Kunstrommet
Kl 11.15: Oppstart Musikkvideo-workshop
Kl 11.15: Konsert med Rohey, Litteratursalen
Kl 11.30: Konsert med Frøy Aagre, Eventyrhula
Kl 12.00: Høytlesing, Kreativt verksted
Kl 12.00: Danseforestilling, 2. etg
Kl 12.15: Omvisning i kunstutstillingen, Kunstrommet
Kl 12.30: Konsert med Rohey, Litteratursalen
Kl 13.00: Høytlesing, Kreativt verksted
Kl 13.00: Dansekurs, Kulturverkstedet
Kl 13.30: Konsert med Polkabjørn og Kleine Heine, Møteplassen
Kl 14.00: Høytlesing, Kreativt verksted
Kl 14.00: Dansekurs, Kulturverkstedet
Kl 14.15: Omvisning i kunstutstillingen, Kunstrommet
Kl 14.15: Konsert med Frøy Aagre, Eventyrhula

KONSERTER

Frøy Aagre
Kling klang – musikk for de minste (0-3 år)

Velkommen til en sanselig musikkopplevelse for de minste barna. Bli med Frøy Aagre og hennes saksofon på skattejakt etter spennende klanger! Hun tar barna med på en musikalsk oppdagelsesferd og utforsker klangen på de ulike instrumentene som hun finner, for så å sette det hele sammen til et «kling klang»-musikkverk. Etter forestillingen inviteres barna opp på scenen for å utforske og spille på instrumentene.

Polkabjørn og Kleine Heine
Hysterisk morsom jodlekonsert ( 2 – 100 år)

Deltagelse på Jodlerfest i Huttwil, Sveits, sommeren 2007 resulterte i duoen Polkabjørn & Kleine Heine. 10 år seinere har de opptrådt for både konge, utenriksminister og fillefrans, foruten å blitt stjerner i en NRK-dokumentar om seg selv. Virtuosen Kleine Heine er kjent som trekkspillets svar på Matti Nykänen, utsvevende og god med kniv. Polkabjørn er ikke bare Nord-Europas beste jodler, men har også blitt en anstendig strupesanger etter å ha gått i lære hos den verdenskjente strupesangkvartetten Huun-Huur-Tu. Polkabjørn & Kleine Heine vil by på kompromissløs jodling, tysk undergangsmusikk fra 30-årene, angloamerikansk populærmusikk og Jens Book Jensen.

Rohey
Dansbar og superkul jazzpop (5 år og oppover)

Rohey er virkelig et av stjerneskuddene i norsk jazzliv. Etter utgivelsen av deres debutalbum «A Million Things», har Rohey blitt mottatt med strålende anmeldelser inn og utland. Tilstede med hele seg, sitrende engasjert, hjertenært uttrykksfullt, nerverykkende dansbart. Rohey er en retrofuturistisk jazzpoperle som omfavner funkhistorie, soulstorhet og foroverpop. Fengende troverdighet med fantastisk vokal pryder et dundrende smil av et band.

KUNSTUTSTILLING

Eirik Brandal – lydskulpturer

Se og hør Eirik Brandals syv skulpturer. Eirik Brandal er en kunstner og komponist med tilholdssted i Riga, Latvia. Han har studert musikkomposisjon og senere fordypet seg i lydsyntese, arkitektur og skulptur. I skulpturene brukes lyd, lys og elektroniske komponenter. Sammen skaper dette vakre, aktive skulpturer som blinker og lager lyd. Opplev skjønnheten i de elektroniske kretsene og få omvising annen hver time av våre omvisere. Utstillingen står til 25.03.2018

DANS

Vi gjentar suksessen fra i fjor og byr på danseforestilling og påfølgende dansekurs med Bodøs hiphop-stjerner Jayson Aloria og Alain Sondey. Bli en hiphopdanser på 1-2-3. Passer best for barn fra 4 år og oppover.
20 plasser per kurs. Påmelding i 1. etasje fra kl 11.00.

MUSIKKVIDEO-WORKSHOP

I fjor ble det arrangert lydverksted hvor ungene spilte inn ulike lyder som senere ble til en Jåzzonge-låt. Låta fikk navnet ”Jåzzongan de e oss” og ble spilt inn i Store Studio med både barn og profesjonelle musikere. I år inviterer Unge Stormen til musikkvideo-workshop hvor ungene både får være med å filme, klippe og redigere en musikkvideo til denne låta. Kun 10 plasser. Påmelding til sturla.jollanger@stormen.no. Ta med navn, alder, telefonnummer og evt ønsker for workshopen.

FARGELEGGING OG HØYTLESING

Det blir mye aktivitet på huset denne dagen og for de som ønsker en pust i bakken og en rolig stund arrangerer vi fargelegging og høytlesing.

I tillegg blir det musikalske overraskelser med Sjørøverbass, Jåzzongeklubb, salg av t-skjorter og kafé med mat for Jåzzonger.

Jåzzongefestivalen er et samarbeid mellom Ad Lib Jazzklubb, Bodø Jazz Open, Stormen Bibliotek og Unge Stormen.
Med støtte fra Norsk Jazzforum og Nordnorsk Jazzsenter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>