25. nov: Jåzzongan presenterer Jazzetass, Jazzemass, Jazzelass

Sinus
Lørdag 25. november kl 13.00
Billetter

- en friform konsert

Karl Seglems musikalske geografi er mangfoldig, men en del av den befinner seg et stykke nord i eventyrriket, du vet der hvor det gåtefulle folket bor. Der spiller man på horn fra antiloper og geitebukker, skramler med skrammel, syr sammen ord og sakser med tenorsaks. Over 2500 skolekonserter har det blitt så langt, og Seglem har også utgitt historier for barn i bokform. Og nå er han her sammen med tre andre musikere, og de skal spille og fortelle og skramle og improvisere sammen med publikum. Ettersom konserten inneholder sterke innslag av humor er det nok tryggest hvis de voksne nyter den i følge med barn.
I hovedsak er konserten instrumental uten fortellende sang-tekster. Men det kan godt være at ett ord eller fem danner utgangspunkt for improvisasjoner. Ikke godt å si. Men det skal bli spennende å høre. Ta med en voksen eller to. De kommer til å glede seg som en unge. Og nyte den vakre musikken.

Karl Seglem, t.sax, bukkehorn, antilopehorn, ord, div. skrammel
Andreas Ulvo, piano
Sigurd Hole, bass
Jonas H. Sjøvaag, trommer og skrammel

Passer best for barn fra 5 år og oppover (til 99)

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>