23. sept: JåzzOngan presenterer Lekerommet

Sinus
Lørdag 23. september kl 13.00
Billetter

Kyllingen som ikke kunne synge

Lekerommet heter gruppa som inviterer alle store og små i Bodø til å komme og møte Kyllingen som ikke kunne synge! Kyllingen er så lei av det skitne livet på bondegården og drømmer om å få bo på selveste slottet. Dette vil han få til ved å smelte kongens hjerte med vakker sang. Problemet er bare at kyllingen ikke kan synge! I løpet av forestillingen treffer vi mange rare dyr som forhåpentligvis kan hjelpe kyllingen, blant annet en forelska rev, et selvopptatt ekorn og salsadansende kuer. Barn og voksne får alle være med å danse og synge for å hjelpe kyllingen. En 40 minutter lang forestilling av originalmateriale der målgruppa primært er barn mellom 2 og 6 år, flankert av oss som med årene fortsatt liker å lytte til live-jazz fremført av dyktige musikere.
Besetningen i Lekerommet møttes på jazzlinjen ved Grieg-akademiet og de skrev konserten til Festspillene i Bergen i 2014. Senere har de spilt på Bajazz, Nattjazz, turnert Hordaland og gjestet flere scener på Østlandet. I mars ble albumet «Kyllingen som ikke kunne synge» utgitt på Bergen Jazzforums plateselskap.
Karoline Wallace – vokal, synth, ukulele
Håvard Funderud – trombone, keyboard, vokal
Petter Asbjørnsen – kontrabass

LEKEROMMET – Sølekake, sølepytt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>