Ny daglig leder i Ad Lib Jazzklubb

Alice Sivertsen er ansatt som ny daglig leder i Ad Lib Jazzklubb i 50 % stilling. Sivertsen har bred erfaring fra kulturlivet i Bodø som blant annet programprodusent for Byjubileet, koordinator og produsent for Den Kulturelle Skolesekken, dirigent ved Domkirkens Sangskole, ansvarlig for Filmfest Salten og diverse andre prosjekter.

- Vi er svært glade for at Alice Sivertsen har takket ja til stillingen som daglig leder i jazzklubben. Vi gleder oss til å jobbe sammen med henne og ta fatt på arbeidet med å videreutvikle klubben, sier styreleder Stig Blekkan.

Alice Sivertsen tiltrer stillingen 1. august 2018 og tar over etter Linda Skipnes Strand som har gått over i stillingen som daglig leder i Baahdy & Birdy AS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>