Neste konsert: Dag Arnesen trio

Sinus
Onsdag 2. mai
Dørene åpner kl 19.00
Konsertstart kl 20.00
Billetter

For noen år siden opplevde Bergens egen Bill Evans, Dag Arnesen, noe som svært få jazzmusikere er forunt: Å bli folkekjær, ja nærmest allemannseie. Plata Norwegians Song har solgt i langt over 10.000 eksemplarer og har etter hvert fått ikke mindre enn tre oppfølgere. Med fokus på det urnorske, men med framføringer som er både tidløse og vakre, er det ikke tilfeldig at Arnesens prosjekt har høstet mang en sammenlikning med Jan Johanssons Jazz På Svenska. Dag Arnesen trio spiller med en dyp respekt for de kjente norske folkemelodiene, samtidig som de er tilført noe eget igjennom rytmisk og harmonisk lek.

Dag Arnesen – piano
Ole Marius Sandberg – bass
Ivar Thormodsæter – trommer

I samarbeid med Nordnorsk Jazzsenter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>