Neste konsert: Susanne Lundeng

Sinus
Lørdag 28. april
Dørene åpner kl 20.00
Konsertstart kl 21.00
Billetter

På sin 10. utgivelse «Det va nære på» får vi møte ei ny side av hele Norges spellemann Susanne Lundeng. Med seg på turnè har hun er rykende fersk Spellemannpris som gjør Susanne til en av Norges mest meritterte folkemusikere. «Anerkjennelse er hyggelig men det er kjærligheten til musikken og kontakten med publikum som er drivkraften». Ord om det nære i livet, om nyanser, raushet, det som nesten gikk, stolthet har blandet seg inn i felelåtene hun skriver, men også blitt selvstendige sanger. På «Det va nære på» debuterer Susanne som tekstforfatter: Musikken blir omtalt som drivende melankolsk, nedtonet, sår og stormfull. En harmonisk villskap som i kombinasjon med Susannes ekspressive og energiske sceneopptredener får publikum til å skjerpe sansene. De siste årene har Susanne gjort mange ulike sceneproduksjoner og endelig er hun klar for å turnère med band igjen med nytt materiale.

Med seg har Susanne tre musikere som har fulgt henne lenge og det er
Bjørn Andor Drage – tangenter
Arnfinn Bergrabb – trommer
Are Simonsen – lyd/elektronikk

Arrangør: Bodø internasjonale orgelfestival og AdLib Jazzklubb

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>