Jazzhistorisk utstilling i Stormen Bibliotek

Leif-Erik Larssen var en av dem som i sin tid etablerte Ad Lib Jazzklubb og har i alle år vært en engasjert og iherdig ressurs for klubben. Den siste tiden har han gravd dypt i sitt personlige jazzarkiv og funnet fram skatter fra vår lokale jazzhistorie. Med hjelp fra kunstner, Linn Rebekka Åmo, og styreleder i Ad Lib Jazzklubb, Kjell-Morten Olsen, har han fått på plass en utstilling i Stormen Bibliotek som viser fram høydepunkter med morsomme og spennende hendelser i klubbens historie. Utstillingen blir stående fra fredag 2. til torsdag 8. september, så bruk gjerne helgen på å ta en nærmere titt på Bodøs jazzhistorie.

En tanke om “Jazzhistorisk utstilling i Stormen Bibliotek

  1. Gode minner fra min styreperiode sammen med Marthe Benjaminsen og Tor Olav Andreassen på slutten av 70tallet.Lykke til med jubileumsfeiringa!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>