15. sept: Jåzzongan presenterer Alvin Pang

Stormen konserthus, lille sal
Lørdag 15. september
Dørene åpner kl 12.30
Konsertstart kl 13.00
Billetter

Splitter ny konsertforestilling med Endre Lund Eriksens sjarmerende barnebokkarakter, Alvin Pang!

Alvin Pang er en barnebokfigur skapt av Endre Lund Eriksen. I tillegg til bøkene, er det gitt ut to lydbøker og en plateutgivelse med sanger fra Alvins univers. Det er disse sangene som danner grunnlaget for denne konsertforestillingen, som har sin urfremføring på Festspillene i Nord-Norge i juni, og deretter drar på JåzzOngeturne i landsdelen i oktober. Låtene tar utgangspunkt i Alvins verden, og alt han opplever: Bursdagsfest med enorme forventninger, ei plagsom lillesøster, hyttebygging, undringen over hva foreldrene gjør når en sover og mer til.

Musikken fremføres av en herlig gjeng. Gitaristen Hedvig Thomassen har sin egen kritikerroste trio og har ofte vært å høre med bl.a. Jarle Bernhoft og Hilde Marie Kjersem.

Bassisten Trond-Viggo Solås og trommeslageren Ole-Jakob Larsen utgjør kompet i Hekla Stålstrenga. Trond-Viggo Solås har i mange år vært en av de mest sentrale skikkelsene i Halvdan Sivertsens band, han har også bygget opp sitt eget lydstudio i Brønnøysund og har hjulpet flere artister frem til radiolisting og utgivelser.

Ole-Jakob Larsen har i tillegg til Hekla Stålstrenga ofte vært å se i TV-ruta som en del av bandet Stråmenn, som var husband i flere sesonger til TV-programmet ”Hver gang vi møtes”.

Arthur H. Eilertsen er et av de store skuespillertalentene fra Nord-Norge nå om dagen, etter roller i NRK-serien Halvbroren, Skam og storfilmen Kongens nei.

Tore Johansen jobber i dag som førsteamanuensis ved fakultet for utøvende kunstfag ved Universitetet i Stavanger. Han har base i Oslo, og jobber med ulike prosjekter i både små og store formater. For tiden arrangerer han musikk for bl.a. Arild Andersen, Ralph Towner og Ravi.

Medvirkende:
Tore Johansen – komponist og trompet
Arthur Hakalahti Eilertsen – skuespiller
Hedvig Mollestad Thomassen – gitar
Trond-Viggo Solås – bass
Ole-Jakob Larsen – trommer

I samarbeid med Nordnorsk Jazzsenter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>